13 februari 2021

Creëer de perfecte werkplek in jouw huis!

We kunnen er echt niet omheen: thuiswerken is voor velen van ons het nieuwe normaal geworden.En dit kan soms behoorlijk wennen zijn. Een fijne thuiswerkplek begint met een fijne omgeving. Goed licht en genoeg licht zijn belangrijk als je aan het werk bent. Natuurlijk licht maakt je productiever dan kunstmatig licht. Het maakt je alerter en je concentratie verbetert. Toch is er niks vervelender dan hinderlijk zonlicht op je beeldscherm.. Met de juiste raamdecoratie kun je dit voorkomen.

Werk je dichtbij een raam?Kies dan bijvoorbeeld voor plisségordijnen of rolgordijnen in één van onze beeldscherm geschikte stoffen. Deze seciale stoffen weerkaatsen het licht zodat je ongestoord aan de slag kunt. Zo benut je de tijd die je achter je scherm zit optimaal. Een duo rolgordijn stelt je in staat om tegelijkertijd zowel gefilterd daglicht als privacy te hebben. Door de twee stoflagen met transparante en dichte banen die voor elkaar langs bewegen, heb je de perfecte combinatie tussen lichtregeling en privacy.

Het fijne van jaloezieën is dat je ze zo kunt draaien dat er niemand naar binnen kijkt, maar je toch kunt genieten van het daglicht. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook heel sfeervol Je bedient de lamellen eenvoudig, zodat ze precies de hoeveelheid licht doorlaten die je wenst.