Over ons

Inside Wonen

Een huis inrichten doe je niet zomaar even. Vloerbedekking, gordijnen en zonwering moeten passen bij uw persoonlijke wensen en voorkeur. Een goed advies en een prettige begeleiding zijn in een dergelijk geval van grote waarde. Bij Inside Wonen bent u dan ook aan het juiste adres.

Meer dan 40 jaar ervaring

Inside Wonen heeft al meer dan 30 jaar ervaring en heeft een bekende naam in haar regio. De stoffering loopt uiteen van woninginrichting tot projectinrichting. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u een keuze maakt uit ons assortiment, dan hebben wij de specialisten in huis om zorg te dragen voor een perfecte, op maat gesneden uitvoering. Of het nu gaat om het opmeten bij u thuis, het confectioneren van gordijnen of het leggen van vloeren.

Showroom

Wij hebben in onze showroom grote collectie tapijt, laminaat, parket, pvc en raamdecoratie aan u te tonen. Tevens hebben wij veel tapijt op voorraad om u snel van dienst te kunnen zijn. Alle gerenommeerde merken hebben wij in ons assortiment.

Veelzijdig aanbod

De combinatie van een veelzijdig aanbod, eindeloze variatie in kleur en dessins maken van uw interieur een passend compleet geheel. Kom gerust langs voor een geheel vrijblijvende offerte.